17 Şubat 2008 Pazar

CUP KEK



1 kıvırcık
1 salatalık
1 tutam maydonoz
1 domates
1 kase mısır
1 parça biftek
sosu için:
1 soğan
2 diş sarımsak
muskat
toz biber
1 kase yoğurt
mayonez

HAZIRLANIŞI:
Kıvırcık ve maydanozu doğrayarak servis tabağına alın.
domatesleri doğrayarak üzerine ekleyin. diğer taraftan
bifteği yüksek ateşte sulandırmadan pişirin. sosu için;
yoğurdu ve mayonezi çırpınve biraz toz biber katın.
soğanı, sarımsağı ve rendelenmiş muskatı doğrayıcıya alın.
biraz su katın ve iyice ezin.daha sonra doğranmış yeşilliklerin
üzerine önce sosu sadece suyunu süzerek dökün. daha
sonra çırpılmış yoğurt, mayonez karışımı dökün. daha sonra
pişirilmiş bifteği slaş doğrayıp koyun.Üzerine en son
salatalık ve mısır tanesi serperek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder