30 Eylül 2010 Perşembe

Erişteli Tavuk

  • 2 Paket Karışık Erişte1 Tavuk Göğsü
  • 1 Kase Mantar
  • 1 Kase Çeri Domates
  • Sıvıyağ
  • Sarımsak
  • Soya Sos
  • Değirmen Karabiber
Erişteyi az suda haşlayın. Tavuk göğsünü ince dilimleyin ardından jülyen doğrayın. Mantarları da ince ince doğrayın. Birkaç diş sarımsak doğrayın. Yağ döktüğünüz tavada önce sarımsakları ve mantarları kavurun. Dilerseniz zencefil de rendeleyebilirsiniz.

Tavukları da ekledikten sonra karıştırmaya devam edin. Tavuklar kavrulduktan sonra domatesleri, soya sosunu ve karabiberi ekleyerek pişmeye bırakın. Haşladığınız erişteyi geniş bir servis tabağına alın. Ortasına tavukları koyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder