Malzemeler :
1 Demet Kaldirik
2 Soğan
2 Diş Sarımsak
1 Su B. Bulgur
300 Gr. Kıyma
1 Tutam Dereotu
1 Çorba K. Biber Salçası
Tuz
Karabiber
Sıvıyağ
Su
Hazırlanışı
Kaldirik yapraklarını yıkayın ve saplarını koparın. Önce kaynamış suya ardından soğuk suya alın ve suyunu süzün. Soğanları, sarımsakları ve dereotunu doğrayın. Karıştırma kasesine kıymayı, bulguru, salçayı alın ve tuzunu ve biberini atın.
Dereotunu, soğanı ve sarımsağı da ilave edin ve yoğurun. İyice karıştırdıktan sonra yaprakları elinize alın. İç harçtan koyun ve sarın. Tencereye sarmaları dizin. Yeteri kadar su ilave edin. Üzerini yağlı kağıtla ya da tabakla kapatın. Kapağını kapatın ve pişirin. Yoğurtla servis edebilirsiniz.
lucky club Casino site
YanıtlaSilLive casino - Lucky club.com has the largest collection of slots, blackjack, video poker, live dealer and progressive jackpot games! luckyclub There are over 3000 titles all