20 Şubat 2008 Çarşamba

GÖNÜL BAHÇESİ



5 patates
5 kornişon turşu
1 demet yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1limon suyu
elma sirkesi
zeytinyağı
1 kase pancar turşusu
tuz, karabiber

Üzeri için:
1 kase süzme yoğurt
yeşil biber
kırmızı biber
maydanoz
turp

HAZIRLANIŞI:
Patatesleri haşlayıp ezelim. üzerine doğranmış
turşu,yeşil soğan,maydanoz,pancar turşusunu
alalım. üzerine zeytinyağı,limon suyu ve elma
sirkesi ilave edelim. tuzunu da ekleyip karıştıralım.
karışımdan toplar yapıp tepsiye dizelim. daha sonra
üzerine çırpılmış yoğurt ve kırmızı biber gezdirelim.
süslemek için turp dilimleri,maydanoz yaprakları
kırmızı biber ve yeşil biber kullandık .. görüntü tam puan
lezzet tam puan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder