28 Şubat 2008 Perşembe

MISIR UNLU ISIRGAN ÇORBASI



1 demet ısırgan otu
1 soğan
1 çorba k.salça
2 çorba k.mısır unu
1 çorba k.un
1 su b.et suyu
zeytinyağı
tuz,pul biber

HAZIRLANIŞI:
Tenceremize sıvıyağı ve soğanları alalım. şöyle bir çevirip
unu ve mısır ununu ilave edelim. daha sonra salçayı ve soğuk
su ile birlikte etsuyunu ilave edelim. en son ince doğranmış ısırgan
otlarını ekleyip sıcak su ve tuz ekleyelim. kaynadıktan sonra
blendırla bir iki kez parçalayarak kıvamlı hale getirelim.
bir ısırgan çorbası hem lezzetli hem de besleyici ancak
bu kadar olur doğrusu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder