11 Ocak 2008 Cuma
ACI SOSLU HINDI LOKMALARI
ACI SOSLU HİNDİ LOKMALARI
300 gr. hindi eti
8 mantar
4 yeşil biber
Sosu için:
6-7 acı kırmızı biber
1 domates
1 diş sarımsak
tuz, zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
Hindi etlerini kuşbaşı doğrayın. Sıvıyağda yüksek ısıda soteleyin.
İçine mantarı ve biberi de ilave edip 5 dakika daha soteleyip servis
tabağına alın. Diger tarafta acı kırmızı biberleri doğrayıp tavaya
alın. Şöyle bir çevirip üzerine domates ve sarımsağı ekleyin. Tuz ve
arzuya göre kekik ekleyip kürdanlara takılmış etlerin üzerine dökün.
Acı sevenler için nefis bir iştah açıcı...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder