24 Nisan 2009 Cuma
Supangle
Malzemeler :
* 1 litre süt
* 1 su b.toz şeker
* 2 çorba k.kakao
* 2.5 çorba k.un
* 1 yumurta sarısı
* 1 çorba k.tereyağı
* 2 çorba k.damla çikolata
* 3 muz
* yarım kakaolu pandispanya keki
Keki ıslatmak için:
* reçel ve su karışımı
Hazırlanışı :
Tencereye 1 litre süt alın.Üzerine su bardağı toz şeker,2 çorba kaşığı kakao,2.5 çorba kaşığı unu alın.Üzerine 1 adet yumurta sarısı ekleyin.Supangleyi sürekli karıştırarak pişirin.Kaynadıktan sonra 3 yada 4 dakika daha bekletin. Pandispanya kekini yuvarlak çemberler kullanarak yuvarlak şekillerçıkartın. Kaselerin içine kek parçalarını yerleştirin. Kek parçalarını reçel ve su ile ıslatın. 3 adet muz kesin.Kasedeki kek parçaların üzerine muz dilimleri ilave edin. Kaselere supangleyi ilave edin.Soğuduktan sonra servis edin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder