18 Aralık 2007 Salı

SURA



1 kuzu kaburga ve kol
İç harcı için:
3 su b. pirinç
2 soğan
2 çorba k. salça
1 tutam maydanoz
200 gr. tavuk ciğeri
tuz, karabiber
sıvıyağ
su

HAZIRLANIŞI:
Soğanı yemeklik kesin ve tencereye alın.Üzerine
ince kesilmiş ciğeri alın.
Üzerine 3 su bardağı pirinci ilave edin ve karıştırın.
Tuzunu ve karabiberi ekleyin.İnce kıyılmış maydonozu ekleyin.
2 çorba kaşığı salçayı ve alabildiği kadar su ekleyin
tencerenin kapağını kapatın.
1 adet kuzu kaburgayı içini açın ve içini içli pilav
ile doldurun.
Önceden ısıtlımış 180 derecelik fırında pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder