17 Kasım 2007 Cumartesi

KESTANELİ PASTA


1 sade pandispanya
3 çorba k. damla çikolata
1 su b. ceviz
1 su b. süt
1/2 su b. tozşeker
2 su b. haşlanmış kestane


Ara katlar için:
pastacı kreması


Üzeri için:
krem şanti


HAZIRLANIŞI:
Kestaneleir haşlayın.Haşlanan kestaneleri
tencereye alın üzerine süt eklen ve parçalayıcıdan
geçirin.
Hazır pasta keknin arasına pastacı kremasından sürün.
Üzerine kestaneli harçtan ilave edin.Üzerine damla
çikolata serpin.Üzerine kalan pasta keki ile kapatın.
Pasta kekini krem şanti ile katın.
Kremşantinin üzerine kestane ile şekil verip üzerine damla çikolata
seripip servis edin.


oktayusta.blogcu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder