15 Haziran 2008 Pazar
Kaymaklı Tost Böreği
Malzemeler :
8 yaprak milföy
1 kutu ton balığı
tane mısır
dereotu
taze soğan
kırmızı biber
tuz, karabiber
limon
zeytinyağı
Hazırlanışı :
8 yaprak milföyü küçük yuvarlak kalıplar kullanarak kesin.Yuvarlak milföyleri üst üste getirip fırın tepsisine dizin.
Yuvarlakların dışında kalan milföyleri elinizle rulo yapıp fırın tepsisine dizin.Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürüp
önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.
Karıştırma kabına 1 kutu ton balığı alın.Üzerine tane mısır,ince kesilmiş olan dereotu ve taze soğanı ilave edin.Üzerine küp kesilmiş kırmızı biberi ilave edin.Zeytiyağı,tuz,karabiber ve limon suyu ilave edin.Fırında çıkarttığınız yuvarlak milföylerin içine ton balıklı harçtan ilave ederek servis edin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder