15 Haziran 2008 Pazar
Radika Kavurması
Malzemeler:
1 demet radika
1 kuru soğan
2 diş sarımsak
2 yumurta
1 kase yoğurt
tuz,karabiber
Hazırlanışı:
Kuru soğan ve sarımsak yemeklik doğranarak sıvıyağda sotelenmeye alınır. Bu arada ayıklanmış radikalar sıcak suya daldırılıp daha sonra soğuk suya daldırılır. Radikalar iri doğranarak sotelenen soğanların üzerine eklenir. Bir süre kavrulduktan sonra üzerine çırpılmış yumurtalar eklenir. Yumurtalar pişince servis tabağına alınır. Sıcaklığı çıktıktan sonra üzerine çırpılmış yoğurt dökülerek servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder