2 Aralık 2008 Salı

Havuçlu Cezerye - 1 Aralık 2008



Malzemeler :


* 1 kg. havuç
* 3 p. şekerli bisküvi
* 1 su b. ceviz
* 1 su b. toz şeker

Üzeri için:

* Hindistan cevizi

Hazırlanışı :

1 kg.havucu rendenin ince tarafıyla rendeleyin.Tencereye havucu alın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker ilave edin.Havucu şeker ile beraber pişirin.3 paket şekerli bisküvileri parçalayıcıdan geçrin.1 su bardağı cevizi parçalayıcıdan geçirin.Daha sonra bisküvileri ve cevizi tencereye havucun üzerine ilave edin.Daha sonra ocağın altını kapatın.

Daha sonra elinizle yuvarlak şekil verin.Havuçlu cezeryeyi daha sonra hindistan cevizine batırıp servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder