2 Aralık 2008 Salı

Patatesli Bulgur Çorbası - 28 Kasım 2008



Malzeme :


* 1 patates
* 2 çorba k.ince bulgur
* 1 soğan
* 2 çorba k.un
* 1 çorba k.domates salçası
* 1 çorba k.biber salçası
* sıvıyağ
* tuz
* karabiber
* 1 su b.et suyu


Hazirlanisi :

Soğanı ince doğrayarak sıvıyağda kavurmaya alın. Üzerine kıymayı da ekleyerek kavurmaya devam edin.

Daha sonra ince doğranmış patatesleri de ekleyin. Kavrulunca üzerine salça ve unu ekleyerek bir iki daha karıştırın. İlk olarak soğuk su daha sonra sıcak su verin. Bulgur ve et suyunu da ekleyerek pişmeye bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder