31 Aralık 2008 Çarşamba

Yeşil Soslu Tavuk Salatası-16 Aralık 2008


  • 1 bütün tavuk göğsü
  • renkli yeşillik
  • soya filizi
  • turp
  • çeri domates

Sosu için:

  • 1 tutam fesleğen
  • roka
  • taze sarımsak
  • dereotu
  • zeytinyağı
Renkli yeşillikleri servis tabağına elle kırarak alın. Üzerine soya filizi, doğranmış turp ve çeri domates serpin. Bu arada atvuk göğsünü 2' ye ayırarak pişirin. Daha sonra uzun uzun doğrayarak yeşilliklerin üzerine yayın. Yeşil sos için doğrayıcıya fesleğen, roka, taze sarımsak, dere otu ve zeytinyağını alın. Sos hazır olunca salatanın üzerine yayarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder