Malzemeler:
1 demet radika
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
mısır
turp
domates
salatalık
Sosu İçin:
2 çorba kaşığı mayonez
2 çorba kaşığı yoğurt
1 küçük soğan
muskat
karabiber
tuz
Tavuk etini önceden haşlayın.1 demet radikaları iri olarak kesin.Üzerine iri kesilmiş tavuk etini ilave edin.Domates,salatalık ve turpu iri olarak kesin.Salatanın üzerine domates salatalık, ve mısırları ilave edin.
Sosu için parçalayıcıya yoğurt,mayonez,2 diş sarımsak,muskat rendesi,soğanı ve tuzu ilave edip tüm malzemeyi parçalayıcıdan geçirin.Salatanın üzerine sosu dökün.1 adet turpu halka halka kesin.Salatanın kenarlarına turpları dizerek servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder