4 Kasım 2008 Salı

Kuzu Gerdan Kebabı- 4 Kasım 2008



Malzemeler:


1 kilo kuzu gerdan
2 soğan
2 patates
2 çorba kaşığı salça
2 defne yaprağı
2 domates
2 kırmızı biber
4 yeşil biber
sıvıyağ
tuz,karabiber,su

Kuzu gerdanları tencerede alt üst pişirin.Soğanları elma dilim olarak kesin.Soğanları etlerin üzerine alın.Daha sonra etlerin üzerine 2 çorba kaşığı salça ve defne yapraklarını ilave edin.Daha sonra üzerine su ilave edip etleri pişirin.
Daha sonra üzerine domates ve biberi ilave edin.

200 derecelik fırında pişirmeye devam edin.2 adet patatesi iri olarak kesin ve patatesleri kesin.Patatesleri kızartın.Fırından yemeği çıkartın.Üzerine kızarmış patatesleri ilave edip servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder