- adet levrek
- 1 soğan
- 1 kase mantar
- 2 defne yaprağı
- tane karabiber
- limon
- sıvıyağ
- tuz
- Üzeri için:
- Kaşar peyniri
Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın. Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın. Sıvı yağda soteleyin.
Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın.
En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak servis yapın.
31 Aralık 2008 Çarşamba
Kiremitte Mantarlı Levrek-12 Aralık 2008
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder