- 500 gr. kuzu eti
- 1 soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 defne yaprağı
- 1 çorba k. domates salçası
- 2 biber
- 1 domates
- 1 tatlı k. tane karabiber
- tuz
- su
- sıvıyağ
- Üzeri için:
- Patates
Tencereye önce sıvıyağı alın. Kuzu etlerini ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. Daha sonra sıra ile soğan ve sarımsağı ekleyin. Ardından yeşil biberleri,defne yaprağını ve en son domatesleri ekleyin.
Salçasını da karıştırdıktan sonra tuzunu ayarlap üzerine sıcak su ekleyip pişmeye bırakın.
Etler lokum gibi pişince servis tabağına alın.Kızarmış patates ile süsleyin.
31 Aralık 2008 Çarşamba
Tas Kebabı-11 Aralık 2008
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder