Oktay Usta'dan Fesleğen Soslu Sıcak Kanepe Tarifi |
Tost Ekmeği
4 Domates
1 Tutam Fesleğen
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Çedar Peyniri
1 Diş Sarımsak
Zeytinyağı
Hazırlanışı:Fesleğeni, sarımsağı ve zeytinyağını doğrayıcıdan geçirip sos haline getirin. Domatesleri dilimleyin. Peynirleri küçük küpler şeklinde doğrayın. Tost ekmeklerini fırın tepsisine dizin. Ekmeklerin üzerine domates dilimlerini yerleştirin.
Domatesin üzerine peynir küplerinin karışımından koyun. Hazırladığınız fesleğenli sosu ekmeklerin üzerlerine serpin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder